• Returpolicy
  Kund har 30 dagar på dig att returnera en order efter att du tagit emot den. Om kunden ändrar dig kontaktar kunden info@svancare.se
 • Allmänna Köpvillkor

  Dessa allmänna villkor (de ”Allmänna villkoren”) gäller när du (”Kunden” eller ”du”) lägger en order från Svan Care AB (”Företaget”, ”oss” eller ”vi”) på prefi.se, (”Webbplatsen”).

  Genom att acceptera de allmänna villkoren bekräftar du är minst 18 år gammal. Du bekräftar även att du har läst informationen om hantering av personuppgifter och cookies och godkänner användningen av sådan data i enlighet med gällande GDPR-riktlinjer.

  Genom att acceptera dessa Allmänna villkor förstår och accepterar du att alla ordrar, köp och transaktioner görs exklusivt mellan Företaget och Kunden.

  När du ångrar en order återbetalar vi det pris som du har betalat för produkterna du returnerar, exklusive fraktkostnader för standardleverans till dig (d.v.s. den billigaste fraktmetoden; du får ingen återbetalning för extra utgifter om du valt att returnera varor på annat sätt än med den retursedel vi tillhandahållit.

  Om vi kan se att åverkan gjort skada på returnerad produkt återbetalar vi inte något belopp.

  Exempel, vattenskada med ex. matrester i någon del av spisvakten, åverkan gjorts på komponenter inuti någon del av spisvakten eller att försök på omkoppling gjorts på enhetens kopplingspunkter av icke licensierad elektriker.

  Återbetalning sker till dig efter vi mottagit och kontrollerat din retur och betalas ut med samma betalningsmetod som du använde vid köpet av produkterna.

Stäng meny